Andere firmware-instellingen aanpassen met de geïnstalleerde VyprVPN Router App

Je kan instellingen aanpassen en toevoegen aan andere gebieden in de Tomato firmware. Hou er echter rekening mee dat wij de app hebben gebouwd en getest zonder alle aangepaste instellingen. De router in het bijzonder werd geflitst Tomato en de VyprVPN Router App werd geïnstalleerd. Geen andere instellingen in de firmware werden gewijzigd. Als je ervoor kiest om andere instellingen te wijzigen, kunnen we niet garanderen dat de app zal functioneren zoals op het ogenblik van het ontwerp.

Nota: het wijzigen van de WiFi netwerkinstellingen telt niet als aanpassing en heeft geen invloed op de Router app.

Als u een VPN-verbinding in de sectie VPN-Tunneling hebt ingesteld, die voor conflicten  met de app zorgt. In dat geval moet u ofwel verbinding maken met VyprVPN met behulp van de Router App of met behulp van de VPN-Tunneling handmatige setup.