VyprVPN servicefouten tijdens het openen van de app

Deze fouten kunnen zich voordoen tijdens het draaien van de Windows VyprVPN-app als de toepassing problemen heeft met communiceren met het VyprVPN serviceproces.

Met ingang van VyprVPN versie 2.9.5 bevat de app ingebouwde foutmeldingen. De app probeert op basis van gebruikersinput de kwestie te herstellen. Deze meldingen zijn hieronder omschreven met stapsgewijze oplossingen. Zorg er voordat u verdergaat voor dat u de nieuwste versie van VyprVPN voor Windows hebt gedownload en geïnstalleerd. Klik hier om de nieuwste versie te downloaden.

De plaatselijke VyprVPN-service draait niet. Wilt u deze starten?service cannot be contacted error

Klik op Ja en de VyprVPN-app zal proberen om de service handmatig te starten. Zorg ervoor om tevens op Ja te klikken als Windows daarom vraagt wanneer u de service probeert te starten. Als u op Nee klikt zal de app sluiten.

Wanneer het starten van de service is geslaagd zal de app automatisch openen.

De plaatselijke VyprVPN-service is niet geïnstalleerd. Wilt u deze nu installeren?vyprvpn service not installed

Klik op Ja en de VyprVPN-app zal de ontbrekende service in uw systeem proberen te installeren. Zorg ervoor dat u tevens op Ja klikt als Windows daarom vraagt wanneer deze de service probeert te installeren. Als u op Nee klikt zal de app sluiten.

Als de installatie van de service is geslaagd zal de app automatisch openen.

De plaatselijke VyprVPN-service kon niet worden gestart. Installeer de VyprVPN-toepassing opnieuw en neem contact op met support als het probleem aanhoudt. Wilt u nu contact opnemen met support?

service could not be started

Klik op Nee en volg de stappen hieronder om VyprVPN geheel van uw systeem te de-installeren en daarna opnieuw te installeren.

1. Open het Configuratiescherm van Windows.

2. Open Programma's en functies.

3. Vind VyprVPN in de lijst met geïnstalleerde programma's.

4. Klik er eenmaal op om het te markeren. Klik op de knop Verwijderen bovenaan in de lijst.

5. Volg de verzoeken op het scherm en als u gevraagd wordt welke onderdelen u wilt verwijderen, zorg er dan voor dat u het vakje naast VyprVPN Gebruikersinstellingen aanvinkt.

6. Nadat het verwijderproces is voltooid, klikt u hier om de nieuwste versie van VyprVPN te downloaden.

7. Installeer VyprVPN als een Beheerder. Klik daartoe met de rechtermuisknop op het gedownloade VyprVPN-bestand en kies Uitvoeren als beheerder. Klik op Ja, telkens als Windows daarom vraagt.

8. Start uw computer opnieuw op.

9. Nadat uw computer weer online is probeert u VyprVPN te openen.

Als u deze foutmelding blijft zien, klik dan op Ja als u wordt gevraagd om contact op te nemen met support. Een medewerker van support kan u dan van dienst zijn.

De plaatselijke VyprVPN-service kon niet worden geïnstalleerd. Installeer de VyprVPN-toepassing opnieuw en neem contact op met support als het probleem aanhoudt. Wilt u nu contact opnemen met support?

Klik eerst op Nee, waarna u uw computer opnieuw opstart. Als de fout zich opnieuw voordoet, klik dan op Nee en volg de stappen die zijn aangegeven voor de vorige foutmelding om VyprVPN geheel van uw computer te verwijderen en daarna opnieuw te installeren.

Als u deze foutmelding blijft zien, klik dan op Ja als u gevraagd wordt om contact op te nemen met support en een medewerker van support kan u dan van dienst zijn.

Er kan geen communicatie met de plaatselijke service tot stand worden gebracht. Installeer de VyprVPN-toepassing opnieuw en als het probleem aanhoudt neemt u contact op met support. Wilt u nu contact opnemen met support?

Klik eerst op Nee, waarna u uw computer opnieuw opstart. Als de fout zich opnieuw voordoet, klik dan op Nee en volg de stappen die zijn aangegeven voor de vorige foutmelding om VyprVPN geheel van uw computer te verwijderen en daarna opnieuw te installeren.

Als u deze foutmelding blijft zien, klik dan op Ja als u gevraagd wordt om contact op te nemen met support en een medewerker van support kan u dan van dienst zijn.

De plaatselijke service staat niet ingesteld om automatisch te starten. Wilt u deze starten en dit aanpassen?

U kunt op Ja of Nee klikken. De app opent gewoon als u op Nee klikt, maar de optimale keuze is Ja om de service automatisch te starten.

De plaatselijke service startte wel, maar stopte onverwacht. Wilt u contact opnemen met support?

Start uw computer opnieuw op. Als de fout aanhoudt klikt u op Ja op contact op te nemen met support, waarna een medewerker van support u van dienst kan zijn.