Wat is Verbosity?

Verbosity, gerelateerd aan OpenVPN (en Chameleon), is de hoeveelheid gegevens die zijn vastgelegd in de logboeken voor foutopsporing en probleemoplossing. Deze informatie is niet alleen nuttig voor ons support-team in het bijstaan van klanten met problemen, maar ook nuttig voor geavanceerde gebruikers in persoonlijk foutopsporingen willen uitvoeren.

Het standaard verbosity NIVEAU in de VyprVPN app is logboek niveau 3. Dit is voldoende om meest kritieke informatie te verkrijgen. Als een algemene regel geldt, hoe hoger je  verbosity instelt, hoe meer systeembronnen nodig zullen zijn voor het opnemen van informatie. Dit kan leiden tot verminderde VPN-prestaties. Daarom raden we je aan het enkel aan te passen vanuit de standaard instelling wanneer nodig, en dat je het terugzet naar niveau 3 als je klaar bent met het testen.

Je kan het niveau van verbosity in de tab. Geavanceerd van de VyprVPN desktop app. aanpassen. Een uitleg van de verschillende niveaus van verbosity staat hieronder. Naast zijn eigen informatie bevat elk niveau eveneens gegevens uit de vorige niveaus.

Melding niveau 0: alleen fatale fouten worden vastgelegd.

Melding niveau 1: informatieve standaard berichten, fouten in de link naar het hoofdevenmente, fouten van coderen/decoderen, TLS controle kanaal oplossen van hostname fouten,  compressie fouten, pakket herspeelfouten, , TCP stream fouten waarvoor opnieuw opstarten nodig is, import optie serverfouten, multi client serverfouten, gebeurtenis. [ch] fouten, push-/ pull-fouten, aanhoudende pakket_id fouten, fragmentatie fouten en slechte struct uitlijning.

Melding niveau 2: Gegevens & controle kanaal handdrukken, socket en TUN/TAP sluiting, http proxy controle pakketten, struct argv fouten.

Melding niveau 3:Lage frequentie info van tls_sessie routines, gesimuleerde storing info van gremlin module, printbericht na het genereren van sleutels, toegevoegde en verwijderde trajecten(niet dempen),  info van foutoplossing van TUN/TAP stuurprogramma, bepaalde heropstart berichten, push-/ pull info, ifconfig pool info, user/pas auth info, point-to-multipoint lage-freq info over foutoplossing, plug-in oproepen,--beheer info, bewapenen van geplande uitgang, route quota overschreden berichten, socket/tun/tap buffergrootte , berichten aan--gerelateerde poort-aandeel optie, en pakket filter informatieve berichten.

Melding niveau 4: Alle parameters van de programma initiatie, opties compatibiliteit reeks, diverse lagefrequentie-foutoplossing info, DHCP-opties binaire reeks, mbuf. [ch] routines, PACKET_TRUNCATION_CHECK, pakketfilter verminder een pakje, punt-tot-multipunt pakket druppels, medium frequentie multi berichten, x 509-track kenmerken op verbinding, medium frequentie init berichten, terse MTU-info, MD5 hash van de optie Compatibiliteit reeks, laag-freq pakket-id info over foutoplossing en  en middellange-freq packet-id info over foutoplosingen.

Melding niveau 5: Print 'R' of' W' naar stdout voor lees/schrijf.

Melding niveau 6: TCP/UDP-lees/schrijf (pregnante), TUN/TAP lees/schrijf foutoplossing voor driver dTAP-Windows en klant NAT info over foutoplossing.

Melding niveau 7: sleutels voor gegevenscodering, gegevens kanaal belangrijke entropiebron, lage frequentie info uit betrouwbare laag, fragment info foutoplossing, freq win32 I/O info over foutoplossing,  info  over het rechtzetten van MTU-, middellange-freq multi debugging info over foutmelding, MSS aanpassingen, adaptieve compressie veranderingen van de staat, <connection> lijst info, parameters & env vars doorgegeven aan scripts, tabel en adapter Bewerkingsplanoverzicht, uitgebreide route. [ch] uitgang, geen TLS staat voor client, Win32 semafoor wacht (lage freq), Win32 semafoor wacht, test_file() noemt,--beheer foutinfo, uitgebreide plugin oproepen, socket. [ch] debugging info, PKCS #11 acties, uitgebreide struct uitlijning info, PACKET_TRUNCATION_CHECK uitgebreide, PING verzenden/ontvangen berichten, poort delen proxy debug, AUTO_USERID debugging, informatie over belangrijke selectie voor gegevenskanaal, parse_line() fouten in argv_printf %s c, gedetailleerde info van crypto.c routines, het zuiveren info pakket-id, pakketfilter liet een broadcast pakket, en pakket filteroplossing, moet ook definiëren PF_DEBUG in pf.h.

Melding niveau 8: uitgebreide beschrijving van iedere handdruk, gelimiteerde informatie van tls_sessie routines, interval.h  info foutopsporing, planningsprogramma voor foutopsporing, verbose info van gremlin module, gedetailleerde info van betrouwbare methodes, en gedetailleerde info mbt wachten gebeurtenissen, info over foutopsporing van mtcp.c.

Melding niveau 9: gedetailleerde info van de TSL methode, info over de compressie, alle un/tcp/UDP-lees/schrijf/openen, voor/na codering pakket inhoud, wanneer geen datasleutel  bestaat, pakket-id houdt foutopsporingsinfo vol, koppeling lees/schrijf met grotere verbosity, TCP stream info over foutopsporing, win32 I/O  info over foutopsporing en PKCS #11 foutopsporing.

Melding niveau 10: maker van verkeersinfo.

Melding niveau 11: Win32 registratie foutopsporingsinfo en afsluiten van OpenSSL