Vereisten voor de hardware van de VyprVPN Router App

The VyprVPN Router App werkt op de Tomato firmware, dus de gastheer router moet  Tomato by Shibby ondersteunen. De app werkt met twee types processoren, MIPS en ARM, het ondersteund op dit moment de onderstaande versies van Tomato by Shibby:

MIPS: K26RT-N or K26RT-AC
   ARM: K26ARM

Opmerking: Wees geadviseerd dat MultiWAN bouwt van Shibby tomaat doen resulteren in een verlies van per-apparaat VPN-functionaliteit waar de "Bypass VPN " optie zorgt ervoor dat het apparaat te verliezen Internet connectiviteit. Een bug is rechtstreeks ingediend bij Shibby voor de uitgifte. Dat gezegd hebbende, we nog steeds raden het gebruik van de nieuwste versie van tomaat voor uw router, in plaats van een oudere versie.

Wij raden aan datde router minimaal 64 MB RAM beschikbaar heeft. Het moet worden geflitst met een VPN versie van Tomato by Shibby firmware.

We bieden geen hulp bij flits routers. Wees voorzichtig met dit proces want het kan moeilijk zijn te herstellen van een slechte flits wanneer het proces niet correct gevolgd is. Golden Frog aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vastgelopen routers.

U kunt een hier lijst inzien van routers die te gebruiken zijn bij Tomato: Tomato by Shibby. U kunt de toepasbare versie voor uw router hier downloaden: Tomato Firmware Downloads.

Als u de VyprVPN Router App op een versie van Tomato installeerd die niet op de lijst staat zal het niet correct functioneren. We bekijken nog hoe we in de toekomst andere versies kunnen ondersteunen.

Bovendien, ondersteunt de VyprVPN Router App geen PPPoE-verbindingen. Als uw ISP vereist u PPPoE setup en authenticeren met een gebruikersnaam en wachtwoord verbinding maken met hun service, zal de app niet juist functioneren. We zijn op zoek om toe te voegen PPPoE steun in de toekomst zo goed.