Wat betekent fout 1062?

Deze fout kan voorkomen in Windows systemen wanneer deze verbonden worden met PPTP of L2TP/IPSec protocols. Normaal gezien komt dit door een conflict op het lokale apparaat. Alvorens het probleem op te lossen, dien je de Windows servicelijst open te maken.

Om de diensten te raadplegen, druk dan gelijktijdig op de Windows en "R" toetsen op je toetsenbord om de "Run" box te laten lopen. Tik in services.msc en druk op OK.

1. Verifieer of de "Windows evenement logboek" service gestart is. Je kan de status van elke dienst zin in de kolom "status". Probeer hierna te verbinden met VyprVPN en als dit niet lukt en je krijgt dezelfde foutcode, pas dan stap 2 toe.

2. Vind de services in de onderstaande lijst en start deze één voor één op. Indien er één een foutmelding geeft bij het opstarten of start maar dan kort daarna stopt, is dit blijkbaar de schuldige service.

• CNG Key Isolatie (KEYISO)
  • Remote Access Connectie Manager (RASMAN)
  • Secure Socket Tunneling Protocol Service (SSTPSVC)
  • Network Store Interface Service (NSI)
  • DHCP Client (DHCP)

Indien jet het probleem tegenkomt beschreven in stap 2, zal je contact dienen op te nemen met je computer fabrikant of IT afdeling voor verdere bijstand om dit probleem op te lossen. Anderzijds, indien je geen voorkeur hebt voor PPTP of L2TP/IPSec, kan je gebruikmaken van de OpenVPN of Chameleon protocols die we je aanbieden VyprVPN plannen laten dit toe.