Hoe moet de VyprVPN Router App bediend worden

Eens de app is geïnstalleerd, klik je op de Log In bovenaan de pagina. Je wordt gevraagd je aan te melden met je Golden Frog account emailadres en paswoord. De volgende secties zijn beschikbaar onder het VyprVPN menu:

Connection: dit is waar je de serverlocatie gaat selecteren waarmee je wilt verbinden en ook het VPN protocol dat je wenst te gebruiken. Dit gebied is niet actief tenzij je je hebt aangemeld.

Per Device VPN: Dit is waar je kan selecteren welke apparaten aangesloten op de router de VPN gebruiken en welke niet. Zie dit artikel voor meer informatie.

Settings: In dit gedeelte kan je je instellingen voor automatische verbinding configureren,  de app updates controleren, en in-/uitloggen van de app...

Improve VyprVPN: Deze zone bevat links naar ons beta programma, forum, en pagina's met functieverzoeken.

Support: Dit is waar je een link kan vinden naar de V&A en contact kan zoeken met ons 24/7/365 ondersteuningsteam met elk probleem dat je kan ondervinden. Zie dit artikel voor mee informatie.