Oplossen van problemen met VyprVPN TAP adapter

De VyprVPN TAP adapter is de netwerk adapter die gebruikt wordt door de VyprVPN Windows toepassing voor OpenVPN en Chameleon verbindingen. Er wordt gevraagd om die te installeren tijdens de normale VyprVPN applicatie installatie.

De twee errors die kunnen veroorzaakt worden door problemen met de VyprVPN TAP adapter zijn:

•  Een error deed zich voor tijdens de installatie van de TAP device driver: VyprVPN TAP adapter werd niet geïnstalleerd
  •  Connection error 6023: De routing configuraties voor de VyprVPN TAP adapter kon niet geïnitialiseerd worden, of de adapter is niet goed geïnstalleerd of wordt corrupt.

We bieden het hier aan als een stand-alone installatie voor het geval er problemen waren met het normale installatie-proces. Het is enkel aan te raden om deze VyprVPN TAP installer uit te voeren als het wordt aanbevolen door Support troubleshooting.

Ten eerste, start uw apparaat. Als het weer op, zoekt u het installatiebestand en klik met de rechtermuisknop en kies "Als administrator uitvoeren", anders kan het niet correct te installeren.