Problemen met toegang tot inhoud (streaming diensten)

Voorafgaand aan het oplossen van problemen, gelieve te hebben een kijkje op onzeblogpost, waar we de kwestie van toegang tot streaming diensten. Klik hier om naarde blogpost.

VyprVPN kan een zeer interessant hulpmiddel zijn om toegang te krijgen tot websites en apps die voor sommige landen of regio geografisch geblokkeerd zijn. In sommige gevallen kunnen de service diensten echter stellen dat je je niet  in de service area bevindt zelfs al maak je verbinding met een VPN server in het juiste land. Er zijn verschillende redenen voor deze fouten, maar sommige hiervan kunnen opgelost worden indien je onderstaande stappen onderneemt.

We raden je aan de volgende stappen uit te voeren om te zien of je toegang krijgt tot de betreffende dienst:

1. Je afmelden bij alle Google account op je machine. Google IP bufferadressen, die je huidige locatie kunnen vrijgeven.

2. Blokkeer alle locatie services in je  browser en elke locatie service op je machineof apparaat (GPS, etc...).

3. Schoon je browser cookies, buffer, en tijdelijke bestanden op.

4. Schakel de geselecteerde VyprVPN server locatie eerst uit en dan opnieuw in om een nieuw IP adres te bekomen.

5. Sluit aan op een andere locatie voor de server van de VyprVPN, indien mogelijk. Alsde service alleen beschikbaar in een gemeenschappelijke ruimte is, kunt dan u dezestap overslaan.

6. Wijzig de tijdzone op je apparaat naar deze van de tijdzone van je service aanbieder en voer de juiste tijd in.

7. Indien je verbonden bent met een Wifi netwerk en toegang hebt tot je router, dien je je Wifi netwerknaam te wijzigen (SSID), en "_nomap" toevoegen aan het einde (geen aanhalingstekens). Dit zal je apparaat ertoe aanzetten om te kiezen uit Google's geografische locatie.
Je zal je apparaat opnieuw dienen te verbinden met het nieuwe netwerk om toegang tot het internet te krijgen.

Wij vragen je te willen noteren dat wij je niet kunnen garanderen dat de streaming diensten zullen werken. Er kunnen sommige factoren meespelen aan de zijde van de aanbieder die ertoe leiden dat je geen toegang tot hun dienst krijgt terwijl je op een VPN bent.

Indien de website nog steeds zegt dat je je niet in het servicegebied bevindt nadat je de bovenstaande stappen hebt ondernomen, zal je contact dienen te nemen met de service aanbieder voor verdere ondersteuning.