"U lijkt offline te zijn" foutmelding

Deze fout wordt getoond bij het inloggen op de VyprVPN-app en kan zich voordoen op Windows- en Mac-desktop apps.
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom deze melding verschijnt, maar de oorzaak is dat de app onze authenticatie-servers niet kan bereiken.
Het ziet uw verbinding als offline en daarom mislukt het inloggen.
Hoewel dit bijna nooit voorkomt, gebeurt dit het meeste op bedrijven, universiteiten en andere mogelijk beperkende netwerken.

Probeer de volgende handelingen om deze fout op te lossen:

1. Zorg ervoor dat u werkt met de meest recente versie van VyprVPN.
Als u niet de meest recente versie hebt, installeer deze en probeer opnieuw in te loggen.
Om het versienummer in Windows te controleren, gaat u naar "Programma's en onderdelen" in het Configuratiescherm van Windows, en bladert u door de lijst van programma's totdat u VyprVPN tegenkomt.
U zult het versienummer zien in de kolom "Versie".
Om het versienummer op een Mac te controleren, klikt u met de rechtermuisknop op het app icoon VyprVPN, en vervolgens kiest u de optie "Info Opvragen".
Het versienummer wordt weergegeven in de pop-up.

U kunt altijd de nieuwste versie voor Windows vinden via deze link, en voor Mac via deze link.
(Voor versienummers ga naar: Windows wijzigingslog | Mac wijzigingslog)

2. Zorg ervoor dat u een actieve verbinding hebt met het internet en dat er geen andere VPN-verbindingen actief zijn.
Dit geldt ook voor zakelijke VPN-verbindingen.

3. Schakel uw anti-virus en firewall-programma's tijdelijk uit om te zien of u kunt inloggen. Het is mogelijk dat anti-virus programma's en firewalls het noodzakelijke verkeer naar onze authenticatie-servers blokkeren.

4. Start uw computer opnieuw op en vernieuw het lokale netwerk.
Probeer vervolgens opnieuw in te loggen.

U kunt deze methode gebruiken om uw netwerk te vernieuwen (wanneer u toegang hebt):
1. Trek de stroomkabel uit de modem en router
2. Wacht 30 seconden en sluit de modem aan
3. Wacht 30 seconden en sluit de router aan
4. Wacht 30 seconden, het netwerk is nu ververst.

Als u nog steeds de "U lijkt offline te zijn" foutmelding krijgt bij het inloggen op de app, neem dan contact op met ondersteuning.