VyprVPN OpenVPN GUI installatie voor Windows 10

Nota: we bieden een beperkte ondersteuning voor deze configuratie. Onze VyprVPN applicatie voor Windows omvat ook support voor al onze protocols, met inbegrip van OpenVPN. Het is aanbevolen dat u onze applicatie gebruikt voor je OpenVPN verbindingen. Je kan ze in deze link terugvinden: https://www.goldenfrog.com/vyprvpn/windows

1. Download de nieuwste versie van de GUI van de OpenVPN vermeld als "Installer, Windows Vista en later" hier: https://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html

2. Installeer de applicatie.

3. Download de VyprVPN .opvn bestanden hier en unzip de folder. .
4. Navigeer naar de OpenVPN installatiegids. Dit zal standaard ofwel C:\Program Files (x86)\OpenVPN zijn of C:\Programma Files\OpenVPN
5. Open de "Config" folder in de OpenVPN folder.
6. Verplaats de inhoud van de .zip file die je hebt gedownload van onze zite naar de "Config" folder.
7. Zoek het OpenVPN software icoon dat op de desktop zou moeten staan.
8. Rechter muisklik het incoon en kies "Run als Administrator."
9. Het OpenVPN GUI icoon dient worden weergegeven in het systeemvak aan de rechtse onderkant van je scherm. Nota: Je moet het systeemvak misschien vergroten om dit te zien.
10. Rechter muisklik het OpenVPN GUI icoon. Je krijgt een lijst van de server locaties te zien.
11. Ga met de muis heen en weer over de server locaties die je wenst te selecteren en klik op "Verbinden."
12. Er zal dan even naar je gegevens gevraagd worden. Dit zijn jeGolden Frog email adres en paswoord.
13. De software zal verbinden. The icoon in het systeemvak zal groen worden wanneer je succesvol bent aangesloten.

14. Hier kan je je IP checken: https://www.goldenfrog.com/whatismyipaddress