VyprVPN PPTP instelling voor OpenELEC

Geconfigureerd op OpenELEC v 5.0.3
Noteer aub datGolden Frog een beperkte ondersteuning biedt voor dit platform. Installatie instructies worden aangeboden zoals ze zijn zonder enige garantie tot functionaliteit.

Vetgedrukte items zijn dingen waarop je zal moeten klikken of dat je zal moeten intikken.

1. Navigeer naar Systeem > OpenELEC > Netwerk

2. Onder "Virtuele Private Netwerken" kiesje "Voeg nieuwe VPN Configuratie toe."

3. Configureer deVPN connectie gebruikmakend van onderstaande instellingen:

VPN Type: pptp (standaardinstellingen)
Netwerk naam: VyprVPN
VPN Server: zie serverlijst
Gebruikersnaam: je Golden Frog email adres
Wachtwoordzin: Je Golden Frog paswoord
VPN DNS Domein: laat de standaardinstellingen staan
Toon geavanceerd:  Instellen
Activeer de instelling voor "MPPE nodig"
4.Klik op opslaan.

5. Je zou nu terug moeten zijn in het OpenELEC menu. Ga naar Connecties.

6. Selecteer VyprVPN  uit de lijst met verbindingen.

7. Klik op verbinden.

8. De verbinding zal tot stand komen en je VyprVPN IP adres zal vermeld staan als "Adres."

9. Gniet van VyprVPN in OpenELEC!