VyprVPN Installatiegids voor Apple TV

Apple TV is een geweldig apparaat voor degenen die te stream media-inhoud van diensten zoals Netflix, Pandora, iTunes, en meer wensen. Op dit moment, Apple biedt geen een methode van VPN-configuratie op het apparaat zelf, noch zijn wij in staat om aan te bieden een speciale app. Klik hier om erachter te komen waarom. Er zijn echter verschillende opties die u kiezen kunt uit uw VyprVPN verbinding met Apple TV te gebruiken!

Ja kan je afvragen, "Waarom zou ik VyprVPN gebruiken voor mijn Apple TV?". Dat is een geweldige vraag! Een groot gedeelte van de online streaming wordt volgens de geografische locatie geblokkeerd voor sommige landen. Het kan dus een uitdaging zijn om het programma te bekijken dat je wenst te zien. In de meeste gevallen kan je door het gebruik van VyprVPNgemakkelijk geografisch geblokkeerde inhouden openen!

Dit zijn de manieren waarop je  VyprVPN kan installeren om te gebruiken bij je Apple TV:

Optie #1: gebruik de VyprVPN Router App

De VyprVPN router app werd gemaakt op alle toestellen in je huis te beschermen. Alles wat in verbinding staat met de router via Wifi of Ethernet kan de VPN connectie gebruiken, dus ook Apple TV!

Gebruik deze gids om je te helpen bij de installatie en om te zien of je router compatibel is.

Optie #2: deel je internetverbinding met de Apple TV

Indien je beschikt over een router die niet in staat is de VyprVPN router app te laten lopen, is de best mogelijke installatie, het delen van je Mac of PC VyprVPNinternetaansluiting met je Apple TV.

Kijk hier even naar de Mac en PC instructies.

Optie #3: Installeer VyprVPN in je DD-WRT of Tomato router

Deze optie heeft hetzelfde beoogde doel, het gebruik van VyprVPN toe te staan voor alle toestellen die verbonden zijn met de router, maar zonder de VyprVPN router app interface en extra opties zoals VPN per toestel en op afroep server selectie. Dit is een goede optie indien een router installatie aantrekkelijk klinkt, je  geen router firmware hebt die toelaat de VyprVPN router app te laten lopen, en je router DD-WRT of Tomato firmware uitvoert.

Voor DD-WRT, raden wij je aan de onze: OpenVPN installatietips te gebruiken.

Voor Tomato, raden wij ook aan onze: OpenVPN installatie aan.

Indien je tot doel hebt geografisch geblokkeerde inhoud te bekijken op Apple TV, denk er dan aan dat je verbinding moet zoeken met een VPN server locatie in een area waar de inhoud niet geblokkeerd is. Indien je enkel je Apple TV verkeer wenst te versleutelen, kan je om het even welke gewenste locatie kiezen!

Noteer a.u.b. dat door mogelijke blokkeringen door de aanbieder, het voor ons onmogelijk is te garanderen dat VyprVPN zal werken met alle online streaming aanbieders. Indien je problemen ondervindt om toegang te krijgen tot geografisch geblokkeerde inhouden, lees dan dit artikel voor ondersteuning.