Wat is de verbinding per app?

De verbinding per App opzet laat je toe om te kiezen welke applicatie automatisch VyprVPN zal activeren om te verbinden. Het laat je ook toe te kiezen welke applicatie de VPN verbinding zal omzeilen.

Hoe schakel ik de verbinding per applicatie in?

Voor OS X- vqn de VyprVPN opties in de menubalk selecteer je Voorkeuren en de verbindingstab, daarna kies je verbinden per applicatie.  Daarna kan je de verbindings per app. instellingen definiëren.

Wat zijn de "standaard" instellingen?

Deze wordt standaard voor elke toepassing gemarkeerd, tenzij je een andere instelling hebt gekozen. Wanneer VyprVPN verbonden is, zal de applicatie via de VPN lopen.

Welke zijn de "VPN voorkeur" instellingen?

Indien je een applicatie hebt die werd ingesteld met "VPN voorkeur", zal de applicatie de VPN verbinding gebruiken wanneer de VyprVPN verbonden is. Indien VyprVPN uitgeschakeld is, zal de applicatie andere internetverbindingen gebruiken.

Wat is de "VPN noodzakelijke" instelling?

De instelling"VPN vereist"zal leiden tot een applicatie die enkel verbinding zal maken met het internet via een VyprVPN connectie, wanneer VyprVPN ingeschakeld is. Indien VyprVPN niet ingeschakeld is, zal de toegang tot het netwerk niet toegestaan worden voor de geselecteerde app.

Wagt is de  "Bypass VPN" instelling?

De "Bypass VPN" instelling zal de app ertoe aanzetten om de standaard internetverbinding van de computer te gebruiken, zonder er rekening mee te houden of VyprVPN al dan niet is ingeschakeld. Je zou deze instelling gebruiken voor apps die je niet wenst te gebruiken in combinatie met de  VyprVPN connectie.