Ik heb niet de bevestiging van E- mail

Indien je inschrijft voor een nieuwe Golden Frog account, zal je automatisch een email ontvangen met als titel "Golden Frog account bevestiging" en deze zal een URL link bevatten om je account te bevestigen. Je zal geen gebruik kunnen maken van VyprVPN of andereGolden Frog producten zolang de account niet is bevestigd.

Indien je de email met de bevestiging niet hebt ontvangen binnen en korte tijd, check dan je folder ongewenste e-mails/spam. Je kan het opnieuw zenden door in te loggen in je account op https://www.goldenfrog.com/NL/login te klikken op de de toets "opnieuw zenden" die zal verschijnen in de melding onbevestigd aan de bovenzijde van het controlepaneel. Indien je nog steeds problemen hebt met de ontvangst, voeg dan support@goldenfrog.com toe aan je adresboek en zend opnieuw:

Resend confirmation

Indien je een gratis VyprVPN account hebt aangemaakt via de desktop of mobiele applicaties, krijg je ook de optie om de bevestiging terug te zenden via e-mail op een in app prompt:

Resend confirmation app