Fout met VyprVPN bij het bijwerken van iOS 9.1 naar iOS 9.2

Nu Apple iOS 9.2 officieel heeft uitgebracht geven enkele gebruikers aan een fout met VyprVPN te ervaren. Wij hebben ontdekt dat deze fout plaatsvindt als gebruikers proberen te verbinden of van server te wijzigen na uit- en weer ingelogd te hebben. De fout wordt in een melding getoond, zoals hieronder weergegeven:

Als u deze fout ziet, deïnstalleer dan de app en installeer hem opnieuw uit de App Store volgens de onderstaande aanwijzingen.

Allereerst dient u uw bestaande VyprVPN-profielen te verwijderen.

1. Tik op het VyprVPN app-icoon op uw thuisscherm en houd het ingedrukt tot de apps beginnen te schudden.
  2. Tik om de omcirkelde ‘x’ die verschijnt in de linkerbovenhoek van het VyprVPN app-icoon.
  3. Bevestig het verwijderen van de app door op ‘Verwijder’ te tikken.
  4. Open de Apple App Store en zoek in de rechterbovenhoek naar ‘VyprVPN’.
  5. Download de app opnieuw en laat hem installeren. Open de app en kies ‘Inloggen’ om opnieuw te authentiseren.
  6. Kies in de melding of u notificaties wilt ontvangen van VyprVPN en kies vervolgens ‘Toestaan’ als u wordt gevraagd het VyprVPN-profiel te installeren.
  7. Voer de viercijferige pincode in die u aan uw apparaat heeft toegewezen om de installatie van het profiel toe te staan.

U zou VyprVPN nu normaal moeten kunnen gebruiken. Mocht u problemen ervaren, neem dan contact op met onze klantenservice.