Internet Connection Sharing voor VyprVPN op Windows 7/8/10 (Draadloze)

De volgende methode kan gebruikt worden om je Windows computerVyprVPN connectie te delen met andere apparaten. Indien je van plan bentVyprVPN te gebruiken met andere apparaten zoals je  Apple TV of Roku box en geen VPN verbindingsinstelling in je router hebt, dan s dit een perfect aanvaardbaar alternatief.

Bitte nehmen Sie zur Kenntnis, dass Golden Frog beschränkten Support für diese Konfiguration offeriert. Konfigurationsanleitungen werden wie üblich ohne Gewähr auf Funktionalität geliefert.

Dezeopzet wordt als volgt geconfigureerd: Wifi router> Computer > draadloos gedeeld network gebruikmakend van VyprVPN > Network ingeschakeld apparaat. De computer die de netwerkverbinding deelt dient een Wifi netwerk adapter te hebben  voor het uitzenden van de gedeelde VyprVPNverbinding.

1. Start de opdracht met de bevoegdheden van de beheerder: zoek in het  Start menu, ‘cmd’, en wanneer je de toepassing ziet, start dan applicatie, klik er met de rechter muis op en selecteer "laat lopen als beheerder".
  2. In deze stap, zullen wij we opdrachten laten lopen om een virtueel gehost netwerk van de draadloze netwerk adapter (noteer dat de SSID en de paswoordsleutel voorbeelden zijn,wij raden je aan deze te wijzigen).

Voer de volgende opdrachten uit in de opdrachtprompt admin. Tik dit exact in, en druk op "enter" aan het einde van elke lijn:

netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=VyprVPN key=thisismykey

netsh wlan start hostednetwork

Indien je dit correct hebt uitgevoerd, zal het commandprompt venster aanduiden dat het gehost netwerk succesvol werd geconfigureerd.

Indien je hier fouten tegenkomt, probeer dan de stuurprogramma's van je draadloze netwerk adapter bij te werken en bezoek hiervoor de website van de fabrikant.

netsh wlan show drivers

Indien je de lijn ziet "Gehost netwerk is ondersteund: ja", zal je wifi kaart werken.

1. Nadat het gehost netwerk succesvol gestart werd, dienen we de  VyprVPN connectie te delen met het gehost netwerk. Je kan dit doen met de VyprVPN  TAP adapter (voor  OpenVPN) of met een handmatige opzet PPTP of L2TP/IPsec connectie.

Gebruikmaken van de OpenVPN TAP Adapter voor het delen van de nodige installatie van de VyprVPN applicatie. Het delen van PPTP of L2TP verbindingen vereist een handmatige opzet van jou hier.

Open eerst het bedieningspaneel > Netwerk & Internet > Netwerk & Delen Center, selecteer dan ‘wijzig adapter instellingen’ aan de linkerzijde. Identificeer en noteer het gehoste netwerk welk we hebben opgezet bij stap 2 (eg, “Draadloos Netwerk Connectie2” of gelijksoortig, gebruikmakend van de Microsoft Virtuele Wifi Minipoort Adapter). Klik op de naam van de verbinding en hernoem naar  “Vypr gehost”.
  2. Vanaf het scherm 'wijzig adapter instellingen', selecteer je de TAP-VyprVPN adapter, klik met de rechter muisknop en selecteer eigenschappen. Op de tab delen, selecteer je “Toestaan dat andere netwerk gebruikers verbinding maken via de internetverbinding van deze computer". Onder ‘thuis netwerk verbinding’, selecteer het Vypr gehost netwerk. Indien je de PPTP of L2TP methode gebruikt, doe dan deze stap met de  PPTP of L2TP netwerkverbinding die je hebt opgezet in plaats van de TAP-VyprVPN adapter.
  3. Indien je OpenVPNgebruikt, open dan de VyprVPN applicatie en breng een OpenVPN 256 of OpenVPN 160 verbinding tot stand met de server van je keuze.

Indien je PPTP of L2TP gebruikt, klik dan op het netwerk icoon in het systeemblad, klik op de PPTP of L2TP verbinden die je hebt opgezet onder 'inbellen en VPN' en maak dan een verbinding.
  4. Maak nu verbinding met je laptop, telefoon, of elk ander draadloos netwerk apparaat met het Vypr gehost netwerk (van step 2, als voorbeeld was de SSID VyprVPN). De verbonden apparaten zullen n aangesloten worden via de VyprVPN verbinding!
    Bekabeld