Kan niet inloggen op VyprVPN voor Windows

De foutmelding "Onjuiste gebruikersnaam of onjuist wachtwoord" betekent dat niet de juiste persoonsgegevens worden gebruikt of dat de pogingen om de authenticatieservers te bereiken worden geblokkeerd. U kunt het volgende proberen om dit probleem op te lossen:

1. Schakel tijdelijk alle actieve Anti-virusprogramma's of Firewalls op het betreffende apparaat uit en probeer nogmaals in te loggen.
  2. Reset uw wachtwoord om er een nieuw wachtwoord van 8-14 tekens van te maken. Om uw wachtwoord voor Golden Frog te resetten gaat u naar onze Wachtwoord vergeten-pagina

Onthoud dat gebruikersnamen en wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn.

Zorg er ook voor dat u een wachtwoord selecteert dat u hiervoor niet hebt gebruikt op uw account om een succesvolle reset van uw wachtwoord te verzekeren.