Inloggen mislukt in VyprVPN voor Mac

De foutmelding "Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist" houdt in dat de juiste inloggegevens niet worden gebruikt of dat pogingen om de verificatieservers te bereiken geblokkeerd zijn. Probeer het volgende:

1. Schakel tijdelijk actieve antivirusprogramma's of firewalls op het betreffende apparaat uit en probeer nogmaals in te loggen.
  2. Stel je wachtwoord opnieuw in naar een nieuw wachtwoord met 8 tot 14 tekens. Om je wachtwoord voor Golden Frog opnieuw in te stellen bezoek je onze Pagina wachtwoord vergeten

Vergeet niet dat gebruikersnamen en wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn.

Zorg er ook voor dat je een wachtwoord kiest dat je niet eerder voor je account hebt gebruikt.