Inloggen mislukt in VyprVPN voor iOS

De foutmelding "Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist " houdt in dat de juiste inloggegevens niet worden gebruikt of dat er beschadigingen in het bestaande profiel zijn. Probeer het volgende:

1. Ga naar iOS Instellingen -> Algemeen -> Profielen en verwijder het daar getoonde VyprVPN-profiel. Open de app opnieuw om het VyprVPN-profiel opnieuw te laden. Probeer opnieuw in te loggen.
  2. Stel je wachtwoord opnieuw in naar een nieuw wachtwoord met 8 tot 14 tekens. Om je wachtwoord voor Golden Frog opnieuw in te stellen bezoek je onze Pagina wachtwoord vergeten

Vergeet niet dat gebruikersnamen en wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn.

Zorg er ook voor dat je een wachtwoord kiest dat je niet eerder voor je account hebt gebruikt.