‘Profielinstallatie mislukt’ fout

Op 25 januari 2016 verloopt één van onze CA-certificaten benodigd om VyprVPN te installeren en te gebruiken op iOS. Dit kan resulteren in een fout bij het uitloggen als u het verlopen certificaat heeft geïnstalleerd. De fout vindt plaats als tijdens het uitloggen geprobeerd wordt het ‘VyprVPN-deïnstallatie’ profiel te installeren. Zie het onderstaande screenshot.

We hebben al een bijgewerkt certificaat uitgebracht, maar u dient een aantal handelingen te verrichten om dit te verkrijgen en de app weer normaal te gebruiken.

Volg om het bijgewerkte certificaat te ontvangen en de hiermee in verband gebrachte problemen voortaan te voorkomen de stappen op de pagina waarnaar hieronder wordt verwezen.

Klik hier voor instructie voor het verwijderen van uw VyprVPN-profiel op iOS.

Open zodra u het VyprVPN-profiel hebt gedeïnstalleerd op het apparaat de app opnieuw, waarna u zal worden gevraagd het nieuwe profiel opnieuw te installeren.

Als u aanvullende vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan contact op met de klantenservice.