VyprVPN OpenVPN Connect setup voor Android 4.X

OpenVPN Connect is een OpenVPN-client die compatibel is met Androidversies 4.0 en nieuwer.

Om VyprVPN met OpenVPN Connect op een Androidapparaat te gebruiken:

1. OpenVPN Connect maakt gebruik van configuratiebestanden om iedere serververbinding tot stand te brengen. Download de configuratiebestanden voor de VyprVPN servers.
  2. Vind en selecteer de configuratiebestanden in de downloadmap van je apparaat met Bestandsbeheer. Tik op 'Uitpakken'.
  3. Vind OpenVPN Connect in de Google Play store, download en installeer.
  4. Open de toepassing, tik op het icoontje instellingen rechts bovenin, importeer en selecteer "Importeer profiel van SD-card".
  5. Tik op je Downloadmap en tik op het bestand "VyprVPNOpenVPNFiles".
  6. Tik op het versleutelingsniveau dat je wenst (160bit of 256bit), tik op serverlocatie en tik op Selecteren.
  7. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord voor Golden Frog in en zorg ervoor dat je een vinkje zet in het vakje Opslaan.
  8. Tik op Verbinden, dan op Doorgaan om je verbinding te starten.
  9. Je kan je IP-adres opzoeken door onze IP checker webpagina te bezoeken.
  10. Geniet van VyprVPN op je Android 4.0+!