Inloggen mislukt in VyprVPN voor Android

De foutmelding "Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist" houdt in dat de juiste inloggegevens niet worden gebruikt of dat de toepassingsdata moeten worden gewist. Probeer het volgende:

1. Open op je apparaat Instellingen > Apps, tik op VyprVPN, en tik op "Data wissen". Probeer na deze handelingen opnieuw in te loggen.
  2. Stel je wachtwoord opnieuw in naar een nieuw wachtwoord met 8 tot 14 tekens. Om je wachtwoord voor Golden Frog opnieuw in te stellen bezoek je onze Pagina wachtwoord vergeten

Vergeet niet dat gebruikersnamen en wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn.

Zorg er ook voor dat je een wachtwoord kiest dat je niet eerder voor je account hebt gebruikt.