Wat is Block Schadelijke sites?

Content blokkeren is een functie in VyprVPN die websites blokkeert die aan malware zijn geassocieerd, die uw apparaat kunnen beschadigen. Kill Switch mostrerà come icona chiave o connessione attiva nella barra di notifica poiché  utilizza locali servizi VPN.

Als u een website bezoekt die op de door ons gebruikte blokkeerlijst staat (hier), zult u een standaardpagina met 404-foutmelding zien en de website zal niet laden, om te voorkomen dat de website uw apparaat kan beschadigen.

Let op: Samsung Galaxy S3 apparaten zullen Content ervaringen te blokkeren niet werkt, tenzij een actieve VPN-verbinding tot stand is gebracht.