Wat is Kill Switch?

Kill Switch is een functie die gebruikers kunnen inschakelen om hun internetverbinding automatisch te blokkeren wanneer VyprVPN niet verbonden is. Het blokkeert geen netwerkcommunicaties die met het uitvoeren van VyprVPN-diensten te maken hebben, maar wel, op actieve wijze, alle andere internet- en netwerkcommunicaties. Kill Switch mostrerà come icona chiave o connessione attiva nella barra di notifica poiché  utilizza locali servizi VPN.