Waarom werkt VyprVPN niet op LTE als het wel werkt op Wi-Fi?

Veel mobiele LTE-providers bieden nu IPv6-verbindingen aan voor hun mobiele toestellen. VyprVPN biedt momenteel geen ondersteuning aan voor IPv6, waardoor sommige gebruikers mogelijk problemen met hun verbinding kunnen ondervinden. Om dit probleem op te lossen, moet u de APN-instellingen op uw toestel aanpassen naar “IPv4/IPv6” of “IPv4”.

1. Open de “Instellingen” van uw toestel
  2. Klik op “Netwerken”
  3. Klik op “Mobiele Netwerken”
  4. Klik op “Puntnamen openen”
  5. Selecteer “IPv4” of “IPv4/IPv6”

Let op: deze stappen kunnen, afhankelijk van het toestel en netwerk, verschillen. Neem contact op met uw mobiele provider als u nog vragen heeft over het wijzigen van uw APN-instellingen.