Blijft mijn verbinding actief als ik de app sluit?

Ja, uw VyprVPN-verbinding blijft actief als u de interface van de app sluit. De app onthoudt uw selecties en verbindingsstatus wanneer u de app opnieuw opent.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk