Kan ik de QNAP of de diensten ervan bereiken vanuit mijn IP-adres van VyprVPN?

Zodra u bent verbonden met VyprVPN op de QNAP, moet u het apparaat zelf kunnen bereiken en de services die u erop draait, vanaf het IP-adres dat u van VyprVPN hebt gekregen. Dit werkt echter alleen als u de NAT-firewall-functie op uw account heeft uitgeschakeld. U kunt dat vanuit het control panel regelen.

De NAT-firewall-functie blokkeert alle ongevraagde inkomende verzoeken, dus zult u de QNAP niet kunnen bereiken als die functie staat ingeschakeld.

Als u de NAT-firewall hebt uitgeschakeld en u kunt de QNAP nog steeds niet bereiken, controleer dan of u geen andere firewallbeperkingen op het apparaat zelf actief hebt.