VyprVPN OpenVPN Setup voor AsusWRT

Houd er a.u.b. rekening mee dat de Golden Frog aanbieding voor dit platform beperkte ondersteuning verstrekt. Installatie-instructies worden zonder garantie op functionaliteit op een "as is" basis geleverd.

Veel Asus routers die op AsusWRT stock firmware, of via een flashdrive met AsusWRT-Merlin firmware draaien, hebben een ingebouwde optie getiteld VPN Klant. U kunt deze optie gebruiken om rechtstreeks via de router een ​​veilige verbinding met VyprVPN tot stand te brengen, zodat al uw aangesloten apparaten beschermd zijn.

Volg de onderstaande stappen om een ​​VyprVPN verbinding met het OpenVPN-protocol op uw Asus router tot stand te brengen.

1. Log met behulp van een webbrowser in op uw router met het standaard poortadres. Als u het niet hebt verandert is het: http://192.168.1.1/
  2. Ga naar de WAN sectie onder Geavanceerde instellingen aan de linkerkant.
  3. Kies Nee voor "Automatisch verbinding maken met DNS-server " onder de sectie WAN DNS instellingenGeef Vervolgens de aangepaste DNS-adressen van uw keuze aan. Suggesties voor DNS-server adressen:

Google DNS: 8.8.8.8 and 8.8.4.4

OpenDNS: 208.67.222.222 and 208.67.220.220

Let op: VyprDNS werkt momenteel niet met deze opstelling. Als u geen aangepaste DNS opgeeft, zal u een VPN-verbinding tot stand brengen, maar zal er geen doorvoer zijn.

1. Klik onderaan de pagina op Toepassen.
  2. Ga naar de VPN sectie in Geavanceerde Instellingen aan de linkerkant.
  3. Klik op het tabblad VPN Klant.
  4. Klik op de "Voeg profiel toe " knop en kies OpenVPN in de pop-up.
  5. Vul de velden overeenstemmend in:

Omschrijving: VyprVPN (of naam naar voorkeur)

Gebruikersnaam (optie): Het e-mailadres van uw Golden Frog-account

Wachtwoord (optie): Het wachtwoord van uw Golden Frog-account

1. Voor de sectie Import.ovpn bestand, klik hier om de VyprVPN OpenVPN bestanden te downloaden. Het gedownloade bestand bevat zowel de 160-bit als de 256-bit .ovpn files voor al onze server locaties. Selecteer de methode die u wenst te gebruiken en klik op Uploaden.

1. Standaard is het vakje voor "Importeer het CA-bestand of het .ovpn bestand handmatig bewerken" niet aangevinkt. Laat het onaangevinkt.
  2. Klik op OK.
  3. Controleer of uw nieuwe VPN klantconfiguratie is opgenomen in de VPN-server Lijst.
  4. Klik op Activeren om de verbinding te starten.

Let op: Het kan enkele minuten duren voordat de VPN-verbinding volledig actief is na de weergave van het vinkje in de verbindingsstatus kolom.

1. Dat is alles! U bent verbonden met VyprVPN op uw Asus router. Om de verandering van het IP-adres te controleren, kijk op onze IP-controle pagina.
  2. Om op elk gewenst moment de verbinding te verbreken, klikt u op de knop "Uitschakelen" naast de aangesloten server in de VPN Server Lijst.