Uw abonnementstermijn wijzigen bij iTunes-abonnementen

Als u zich heeft aangemeld voor VyprVPN vanaf een iOS-apparaat en iTunes heeft geselecteerd als uw betaalmethode, wijzig uw Verlengingsoptie dan gerust vanuit uw iOS-instellingen.

1. Tik op uw apparaat op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'iTunes & App Store'.
  3. Tik onder 'Abonnementen' op 'Beheren'

Eenmaal bij Abonnementsbeheer ziet u het volgende scherm:

U kunt van hieruit uw huidige abonnement bekijken en het einde van u huidige betaalcyclus, uw Verlengingsoptie wijzigen (per maand of per jaar) en automatisch verlengen in- of uitschakelen.

Om uw Verlengingsoptie te wijzigen tikt u op de gewenste lengte van de abonnementstermijn en zorgt u ervoor dat Automatisch verlengen is ingeschakeld. Zodra uw huidige betaaltermijn is beëindigd start u hiermee de geselecteerde Verlengingsoptie.

Opmerking: Omschakelingen van per jaar naar per maand bij iTunes-abonnementen worden niet naar rato aangeboden, maar het betaalde servicejaar wordt voortgezet, voordat wordt overgeschakeld naar de maandelijkse termijn.