Hoe aan te melden voor VyprVPN uit uw QNAP

Als u nog geen account voor VyprVPN, kunt u omhoog ondertekenen binnen de VyprVPN app op uw QNAP. Volg de stappen hieronder om te beginnen.

1. Eerst, VyprVPN voor QNAP op uw apparaat te installeren. Klik hier voor instructies.

2. Zodra de app wordt geïnstalleerde, open het en ziet u het login-scherm.

3. Klik op 'teken omhoog kostenloos' onder de login-knop.

QNAP login screen

4. U zal worden omgeleid naar een nieuw browser tab die een speciale editie van ons VyprVPN Free plan voor QNAP gebruikers biedt. Dit plan biedt 1GB aan dataverbruik, met de optie om te upgraden zodra u uw gegevens hebt opgebruikt.

5. Als u liever een 3-daags onbeperkt data proces, kunt u de link hieronder het e-mailadres en wachtwoord velden die zegt: 'Moeten onbeperkt Data? Bekijk onze onbeperkte plannen en 25% af te krijgen'

QNAP VyprVPN Free

6. Als u de optie Onbeperkt plan kiest, zal u worden gericht aan een nieuwe aanmeldingspagina waar u kunt beginnen met een 3-daagse proefversie van elke formule die u ook kiest. U ontvangt ook een speciale promotie van QNAP voor 25% korting op elk jaarlijks plan.

7. De aanmelding te voltooien op onze website.

8. Begin met VyprVPN op uw QNAP!

Als u hulp op elk gewenst moment nodig hebt, zou onze support-afdeling graag helpen. Klik hier om contact op met het ondersteuningsteam.