Blijft mijn verbinding actief als ik de app sluit?

Ja, uw VyprVPN-verbinding blijft actief als u de interface van de app sluit. De app onthoudt uw selecties en verbindingsstatus wanneer u de app opnieuw opent.

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de ondersteuning en we helpen u graag verder!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen