Ondersteuning voor de VyprVPN Router App

In het algemeen, zijn er meer variabelen in het spel bij het gebruik van onze app op uw router vergeleken met onze desktop of mobiele apps. Tomato by Shibby is een open bron firmware en heeft een groeiende lijst van ondersteunde routers, veel van hen hebben we niet getest. Tijdens de ontwikkeling die we testten de volgende routers vanilla Tomato installeert: Linksys E3200, Asus RT-N66U, en de Netgear Nighthawk R7000.

Het staat u vrij om elke compatibele router die u wenst te gebruiken, echter we kunnen niet de functionaliteit van de app garanderen op elke router vanwege het open-source karakter van de firmware, verschillende lokale netwerkconfiguraties en eigen router instellingen die gedaan zijn buiten de geïnstalleerde app.

Dit gezegd zijnde, indien je hulp nodig hebt zullen wij je , zo goed mogelijk, bijstaan voor elk probleem dat je zou ondervinden met de VyprVPN Router App.

Als u ons wilt helpen met het oplossen van verbindingsproblemen die u heeft, neemt u contact op met de ondersteuning via uw verbindingslogboeken, zoals hier wordt weergegeven.

Je kan het ondersteuningsteam bereiken via een live chat of via een contactformulier.