Niet in staat om e-mail terwijl verbonden met VyprVPN

Als u geen e-mail kunt verzenden via uw e-mailclientsoftware, kunnen er een paar redenen zijn waarom. Probeer dit probleem op te lossen met behulp van de onderstaande oplossingen.

Oplossing 1: overschakelen naar poort 587

• Wijzig de SMTP-poort in uw e-mailclient van de standaardwaarde van 25 in 587.

Om spam-activiteit via ons netwerk te voorkomen, hebben we een blokkering op SMTP-poort 25 ingeschakeld. We hebben uitzonderingen gemaakt voor geverifieerde e-mailproviders, zoals Gmail en Yahoo.

Raadpleeg de ondersteuningskennisbank voor uw e-mailclientsoftware voor informatie over het wijzigen van instellingen binnen uw e-mailclient.

Oplossing 2: gebruik webgebaseerde e-mail

• Toegang krijgen tot de webmail van uw ISP.

ISP's beperken vaak de toegang tot hun e-mailserver tot hun eigen IP-adresbereiken. Wanneer verbonden met VyprVPN, wordt het IP-adres van uw ISP gewijzigd in een VyprVPN IP-adres.

U moet contact opnemen met uw internetprovider om hen te vragen hoe u uw e-mail vanaf een externe locatie kunt controleren. Dit wordt meestal 'webmail' genoemd.