Met welke VyprVPN-server moet ik verbinding maken?

Voor de meeste gebruikers zijn de prestaties en geografische locatie de belangrijkste factoren bij het kiezen van een server. Als u een IP-adres wilt dat is gekoppeld aan een specifieke geografische locatie, selecteert u de server handmatig. Als u de server met de snelste verbinding wilt vinden, gebruikt u de ping-test die is gebaseerd op netwerklatentie.

Om de VPN-server te kiezen met de snelste verbinding:

• Open de VyprVPN App
  • Tik op het Locatie icoon () aan de rechteronderzijde van het beginscherm
  • Wanneer u de server-lijst ziet, klik op het bel-icoon in de rechterbovenhoek om de Ping-test uit te voeren
  • Kies de snelste VPN-server (kijk naar de laagste ping tijd)