Wat is NAT Firewall?

NAT Firewall is een extra laag van beveiliging voor uw VyprVPN-verbinding. Het blokkeert ongevraagd binnenkomend verkeer wanneer u verbonden bent met VyprVPN. Geen extra configuratie of software is vereist. Omdat het draait op onze servers, NAT Firewall beschermt alle apparaten aangesloten op VyprVPN.

Meer informatie over NAT Firewall

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de ondersteuning en we helpen u graag verder!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen