Wat is Error 800?

Besturingssystemen Betrokken: Alle

Dit PPTP fout geeft aan dat de VPN-server niet bereikbaar is. Dit is meestal een gevolg van beveiligingssoftware storing of internet verbindingsproblemen.

Oplossing:

1. Zorg ervoor dat u verbinding kunt maken met het internet.
  2. Zorg ervoor dat PPTP pass-through is ingeschakeld op uw router.
  3. Tijdelijk uw firewall en/of andere beveiligingssoftware uitschakelen.

Als bovenstaande stap drie het probleem oplost, contacteer Golden Frog ondersteuning om assistentie te krijgen bij het updaten van de configuratie van uw beveiligingssoftware.