Waarom werkt e-mail niet wanneer deze is aangesloten met VyprVPN?

Om spam-activiteit via ons netwerk te voorkomen, hebben we een blokkering op SMTP-poort 25 ingeschakeld. We hebben uitzonderingen gemaakt voor geverifieerde e-mailproviders, zoals Gmail en Yahoo.

Als u geen e-mail via e-mailclientsoftware kunt verzenden en geen geverifieerde e-mailproviders gebruikt, wordt dit mogelijk beïnvloed door dit poortblok. Om dit probleem op te lossen, kunt u de SMTP-poort in uw e-mailclient wijzigen van de standaardwaarde van 25 in 587. Dit gebeurt in de accountvoorkeuren van uw e-mailclient.

Raadpleeg de ondersteuningskennisbank voor uw e-mailclientsoftware voor informatie over het wijzigen van instellingen binnen uw e-mailclient.

Als u de poort in 587 hebt gewijzigd en nog steeds problemen ondervindt, blokkeert uw ISP (Internet Service Provider) waarschijnlijk bekende IP-bereiken van VPN. ISP's beperken vaak de toegang tot hun e-mailserver tot hun eigen IP-adresbereiken. Wanneer verbonden met VyprVPN, wordt het IP-adres van uw ISP gewijzigd in een VyprVPN IP-adres.

Neem contact op met uw internetprovider om dit probleem op te lossen en vraag hem hoe u uw e-mail kunt controleren vanaf een externe locatie. Dit wordt meestal 'webmail' genoemd. U kunt ook hun veelgestelde vragen bekijken om te zien of er instructies zijn over hoe e-mail moet worden ingesteld om vanaf een externe locatie te werken.