Ik wil geen gebruik maken van VyprDNS, hoe kan ik DNS van derde partijen gebruiken?

VyprDNS is standaard ingeschakeld in onze VyprVPN-apps. Als u alternatieve DNS-servers wilt gebruiken, volgt u de onderstaande instructies voor uw respectieve platform.

VyprVPN voor Windows

1. Terwijl de VyprVPN-app is geopend en uw actieve venster, klikt u op het pictogram Instellingen (tandwiel / tandwiel) rechtsboven in de app.
  2. Klik op Opties.
  3. Klik op het tabblad DNS.
  4. Klik op DNS van derden. Geef de primaire en secundaire DNS-servers op die u wilt gebruiken.
  5. Klik op de knop Toepassen.
  6. Klik op de knop OK.

VyprVPN voor Mac

1. Terwijl de VyprVPN-app is geopend en uw actieve venster, klikt u op VyprVPN in de menubalk.
  2. Klik op Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad DNS.
  4. Klik op DNS van derden. Geef de primaire en secundaire DNS-servers op die u wilt gebruiken.
  5. Sluit het voorkeurenvenster.

VyprVPN voor Android

1. Terwijl de VyprVPN-app is geopend en uw actieve app, tikt u op het pictogram Instellingen (tandwiel / tandwiel) rechtsboven in de app.
  2. Tik op DNS in het gedeelte VPN-instellingen.
  3. Tik op DNS van derden. Geef de primaire en secundaire DNS-servers op die u wilt gebruiken.
  4. Tik tweemaal linksboven op de menu-opties op de pijl terug om terug te keren naar het hoofdscherm van de app.

VyprVPN voor iOS

DNS van derden is niet beschikbaar op iOS. Wanneer u via de iOS-app verbinding maakt met onze VPN-servers, gebruikt u altijd VyprDNS.

VyprVPN voor Amazon Fire Stick / TV

1. Open de VyprVPN-app en je actieve app door op het pictogram Instellingen (tandwiel / tandwiel) rechtsboven in de app te klikken.
  2. Tik op DNS in het gedeelte VPN-instellingen.
  3. Klik op DNS van derden. Geef de primaire en secundaire DNS-servers op die u wilt gebruiken.

VyprVPN Router-app

1. Log in op uw routerinstellingen.
  2. Klik op Basic in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op Netwerk.
  4. Zoek Static DNS en voer de primaire en secundaire DNS-servers in die u wilt gebruiken.
  5. Scroll naar beneden en klik op de knop Opslaan.