Hoe kan ik mijn IP-adres bekijken?

VyprVPN geeft twee verschillende IP-adressen weer, afhankelijk van de status van uw VPN-verbinding.

VyprVPN_-_Edit.png                     VyprVPN_Disconnected_-_Edit.png

Wanneer u niet verbonden bent met VyprVPN, geeft de app uw openbare IP-adres weer. Het openbare IP-adres is het IP-adres dat door uw ISP wordt verstrekt en bevestigt dat uw verbinding onveilig is.

Nadat u uw VPN-verbinding hebt ingeschakeld, geeft de app uw VyprVPN IP-adres weer. Dit is het beveiligde IP-adres dat u wordt verleend door de VyprVPN-server.