Hoe zorg ik ervoor dat VyprVPN automatisch opnieuw verbinding maakt wanneer ik de verbinding verbreek?

VyprVPN voor Mac kan automatisch opnieuw verbinding maken wanneer je verbinding met de dienst wordt verbroken.

Om deze "automatisch opnieuw verbinden" functie in te schakelen:

• Open de VyprVPN App
  • Klik op VyprVPN in de takenbalk
  • Klik op Voorkeuren
  • Onder het blad Algemeen, vindt jeVerbinding
  • Selecteer het vakje naast Automatisch opnieuw verbinden als de verbinding is verbroken

VyprVPN voor Windows kan automatisch opnieuw verbinding maken wanneer je verbinding met de dienst wordt verbroken.

Om deze "automatisch opnieuw verbinden" functie in te schakelen:

• Open de VyprVPN App
  • Klik op het tandwiel in de rechterhoek van de app
  • Klik Opties
  • Zoek onder de Algemeen Tab, de Verbinding sectie
  • Selecteer het vakje naast Automatisch opnieuw verbinding maken wanneer de verbinding verbroken i