Welk VPN-Protocol gebruik ik?

VyprVPN voor Android verbindt met gebruik van OpenVPN 256bit, of 160bit protocollen, die populair zijn want:

OpenVPN 256 gebruikt high-encryptie voor betere veiligheid en prestaties

OpenVPN 160 gebruikt enigszins minder zware encryptie voor betere snelheden en prestaties.

VyprVPN voor Android bevat ook de mogelijkheid om via het Chameleon-protocol te verbinden. Meer informatie over Chameleon vindt u hier.