Wat is de "Configure" optie in het menu Protocol?

Deze optie kunt u configureren poortinstellingen voor OpenVPN en Chameleon. Poortselectie kan gebruikers vinden of kies open poorten wanneer anderen niet beschikbaar zijn. Dit helpt gebruikers meer consistente en succesvolle VyprVPN verbindingen hebben.

Automatische Poortselectie scant willekeurig op open poorten te verslaan opzettelijke poort blokkeren of beperken. Handmatige Poortselectie kunt u kiezen de poort.