Waarom worden berichten verwijderd als ik uitlog?

Wanneer u zich afmeldt bij uw Cyphr account, wordt het publieke en prive encryptie sleutelpaar dat gekoppeld is aan uw toestel verwijderd. U bent dan niet langer in staat om uw berichten te decoderen en te lezen omdat u de sleutel niet heeft.

Nadat u bent uitgelogd, zal u in staat zijn om terug in te loggen in uw Cyphr account en start een nieuw gesprek te starten met uw nieuwe publiek en privé encryptie sleutelpaar.

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de ondersteuning en we helpen u graag verder!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen