Neden bağlanmadan evvel "Bu uygulamaya güveniyorum"u tıklamam gerekiyor?

Bağlandıktan sonra VyprVPN bütün ağ trafiğini keseceği için Android OS VyprVPN'e bağlanmadan önce kullanıcıların "bu uygulamaya güvendiklerini" teyit etmelerini gerektirir. Bu Android OS'nin bir gereksinimi olduğu için bu ayar kapatılamaz. Fakat başka bir VPN bağlantısı oluşturmadan önce yine "bu uygulamaya güvendiğinizi" teyit etmenize gerek kalmaması için lütfen VyprVPN uygulamasında Bağlantıyı Kes öğesine basın. Lütfen unutmayın eğer bildirim bölümünü kullanarak bağlantıyı keserseniz Android OS kullanıcının tekrar "bu uygulamaya güvendiğini" teyit etmesini isteyecektir. VyprVPN uygulamasını kullanmak bizim tavsiye ettiğimiz bağlantıyı kesme yöntemidir.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder
Bir Zendesk Hizmetidir