Uygulamaya kapattığımda bağlantım aktif kalacak mı?

Evet, uygulama ara yüzünü kapatırsanız VyprVPN bağlantınız aktif kalacaktır.  O aynı zamanda uygulamayı tekrar açtığınızda seçimlerinizi ve bağlantı durumunuzu da sürdürecektir.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder
Bir Zendesk Hizmetidir