Bağlantım kesildiğimde VyprVPN'in otomatik olarak yeniden bağlanmasını nasıl sağlayabilirim?

Mac için VyprVPN, hizmetten bağlantınız kesildiğinde otomatik olarak VyprVPN'e tekrar bağlanacaktır.

Bu otomatik yeniden bağlanma özelliğini etkinleştirmek için:

  • VyprVPN Uygulamasını açın
  • Görev çubuğundaki VyprVPN öğesine tıklayın
  • Tercihler öğesine tıklayın
  • Genel sekmesi altında, Bağlantıyı konumlandırın
  • Bağlantı Kesilince Otomatik Olarak Yeniden Bağlan öğesinin yanındaki kutuyu seçin

Windows için VyprVPN, hizmetten bağlantınız kesildiğinde otomatik olarak VyprVPN'e tekrar bağlanabilir.

Bu otomatik yeniden bağlanma özelliğini etkinleştirmek için:

  • VyprVPN Uygulamasını açın
  • Uygulamanın sağ köşesinde teker düğmesine tıklayın
  • Seçenekler'e tıklayın
  • Genel Sekmesi altında, Bağlantı bölümünü konumlandırın
  • Bağlantı kesildiğinde otomatik olarak bağlan kutucuğunu seçin

Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen destek birimine başvurun ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız!

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder