Waarom werkt e-mail niet wanneer deze is aangesloten met VyprVPN?

Sommige Internet Service Providers beperken de toegang tot hun e-mail server alleen voor hun IP-adresbereik. Wanneer verbonden met VyprVPN, wordt uw ip adres wat werd toegewezen en lijkt u een VyprVPN IP-adres te hebben.

Om dit probleem op te lossen, neemt u contact op met uw internetprovider en vraagt u hem hoe u uw e-mail kan checken vanaf een externe locatie, meestal webmail. U kunt ook hun FAQ raadplegen om te zien of het instructies bevat over hoe een e-mail in te stellen om te werken vanaf een externe locatie.