Waarom krijg ik inkomende verbindingen en scans bij de toegang tot VyprVPN?

Wanneer u verbinding maakt met VyprVPN, krijgt u een speciale tunnel naar het Internet, het omzeilt uw router bescherming van inkomende verbindingen. In ons streven om ware onbeperkte toegang tot het internet mogelijk te maken, blokkeren wij elke inkomende verbinding. Wij moedigen al onze klanten aan om hun besturingssysteem firewalls en virus scanning software te draaien.

Wij bieden eveneens NAT Firewall aan om deze inkomende verbindingen te voorkomen. Meer informatie over NAT Firewall