Waarom zie ik geen Cyphr bijlagen in mijn telefoons Galerij?

Cyphr slaat niet automatisch bijlagen op die u ontvangt in uw Galerij. Bijlagen worden alleen binnen Cyphr opgeslagen, tenzij u expliciet ervoor kiest om ze op te slaan in uw Gallery.

Als u een bijlage in uw Gallerij wilt opslaan, tikt u op de miniatuur in uw gesprek om het te openen in volledig scherm. Selecteer de knop Opslaan op het volledig scherm en de bijlangen zal worden opgeslagen in uw Gallerij.