Waarom moet ik klikken op "Ik vertrouw deze toepassing" voor ik verbinding kan maken?

Gezien de VyprVPN alle het netwerkverkeer onderschept wanneer je verbonden bent, vraagt de Android OS de gebruikers aan te geven dat zij "de applicatie vertrouwen " alvorens te verbinden met VyprVPN. Aangezien dit een vereiste is van Android OS, kan dit niet worden uitgezet. Je kan evenwel op Verbreken tikken in de VyprVPN app om te voorkomen dat je opnieuw gevraagd wordt om "Ik vertrouw deze applicatie" te tikken alvorens een nieuwe VPN verbinding aan te gaan.. Noteer aub dat je indien je verbreekt en hievoor gebruik maakt van de kennisgevingsladePlease , de Android OS je opnieuw zal verzoeken te klikken op "Ik vertrouw deze applicatie" alvorens een nieuwe verbinding aan te gaan.Het gebruiken van de VyprVPN app is de aanbevolen manier welke wij ook aanraden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk